Výrobce: | Peru |
Dostupnost: | Skladem |
Karamel známe všichni. Chuť a vůně opečeného cukru je přitažlivá už stovky let. S kvalitní plantážní kávou tvoří vynikající chuťové duo. Najdeme v něm nejen plnost a přirozenou nasládlost peruánské arabiky, ale také typickou karamelovou stopu s mírnou hořkosladkostí.
Karamel známe všichni. Chuť a vůně opečeného cukru je přitažlivá už stovky let. S kvalitní plantážní kávou tvoří vynikající chuťové duo. Najdeme v něm nejen plnost a přirozenou nasládlost peruánské arabiky, ale také typickou karamelovou stopu s mírnou hořkosladkostí.
Příprava: hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 1 porci použijte nejméně 2 zarovnané kávové lžičky (cca 7 g) mleté kávy. Kávu zalévejte horkou vodou o teplotě 93-94°C. Po pomletí ji uschovejte v chladu a suchu, bez přístupu vzduchu.